dijous, 7 de novembre de 2013

"La gran baixada", de Ricard Mirabete, en edició digital oberta


Ricard Mirabete Yscla (Barcelona, 1971) és poeta i filòleg. Compagina la creació literària amb la docència -que ha exercit en Instituts d'Educació Secundària d'arreu de Catalunya-, amb la traducció i correcció lingüística, i amb la col·laboració sobre actualitat literària (amb ressenyes i articles de fons) en diaris i revistes com ara "Avui", "L'Informatiu de Sants", "Reduccions", "Paper de vidre", "Rels"... La seva obra literària publicada inclou els títols: Última ronda (Premi Amadeu Oller 1999; Edicions de La Magrana el 1999), La gran baixada (Editorial Emboscall, 2004), Les ciutats ocasionals (Premi d’Òmnium Cultural del Vallès Oriental 2008; Barcelona: Témenos Edicions, 2009), i Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012)

Mirabete és autor del bloc Última ronda, on combina poemes, comentaris crítics, aforismes i ressenyes musicals.
 
"Vestit de manera informal i despreocupat pel que es pugui dir, Ricard Mirabete passeja pels carrers de la Barcelona cosmopolita de finals del segle XX i observa. El seu tarannà inquiet li fa contemplar amb delectació qualsevol nimietat que pugui passar per alt a la gent estressada que deambula per la ciutat a qualsevol hora del dia i de la nit. Ha après des de ben jove a anar per la vida sense presses i sense més angoixes que les interiors. Amic dels seus amics, sap encomanar aquesta serenor i tranquil·litat a aquells que li fan ombra." Del pròleg de Xavier Soler a La gran baixada.
 
Podeu llegir el llibre on-line:
 
 
 
 
o descarregar-vos l'edició digital (per més informació sobre aquests tipus de documents, visiteu la pàgina d'Emboscall):
 
http://www.emboscall.com/prima/baixada/La%20gran%20baixada%20-%20Mirabete,%20Ricard.epub
 
 
Seguiu el llibre al Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada